Nieuws

 

 

PUP NIELSON

Vereniging Zichtbaar sponsort de opleidingskosten van een geleidehond die bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds) opgeleid wordt tot geleidehond of fokhond voor geleidehonden.

De eerste hond die we sponsorden was de blonde labrador Fons. We hebben de eerste anderhalf van zijn leven gevolgd. Tijdens die periode bleek dat Fons zulke goede eigenschappen had dat het KNGF besloot hem niet als geleidehond op te leiden maar dat hij fokhond werd. Dat betekende dat hij nu een “gewoon” hondenleven leidt en af en toe naar het KNGF gaat om er teefjes te dekken. Daarna sponsorden we Lord en Coco. Op dit moment sponsoren we de opleidingskosten van Nielson. Hij is op 6 december 2022 geboren en verblijft nu bij een puppy-pleeggezin. Daar blijft hij ongeveer een jaar en daarna begint zijn echte opleiding tot geleidehond.

Het puppypleeggezin plaatst regelmatig een bericht op de website van het KNGF zodat we het leven van onze sponsorpup Nielson kunnen volgen. Wilt u de berichten over Nielson volgen log dan in op www.geleidehond.nl/inloggen en gebruik de volgende inlogcodes:

- e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- wachtwoord: zichtbaar2012

- klik daarna op het portret van Nielson 

 

U kunt natuurlijk ook zelf een pup sponsoren. Zie voor meer informatie www.sponsoreenpup.nl

 

 d  

logo KNGF