Nieuws

1.

Vereniging Zichtbaar sponsort de opleidingskosten van een geleidehond die bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds) opgeleid wordt tot geleidehond of fokhond voor geleidehonden.

De eerste hond die we sponsorden was de blonde labrador Fons. We hebben de eerste anderhalf van zijn leven gevolgd. Tijdens die periode bleek dat Fons zulke goede eigenschappen had dat het KNGF besloot hem niet als geleidehond op te leiden maar dat hij fokhond werd. Dat betekende dat hij nu een “gewoon” hondenleven leidt en af en toe naar het KNGF gaat om er teefjes te dekken.

Sinds kort sponsort vereniging Zichtbaar de op 2 september 2020 geboren zwarte labrador Lord. Hij woont nu nog met zijn moeder, broertjes en zusjes bij een bij een fokgastgezin. Doordat dit een prettige huiselijke omgeving is, krijgen de pups zo de allerbeste start.

Elk KNGF-nest heeft een eigen letter en alle pups in dat nest krijgen een naam die allemaal met die letter begint. Lord komt uit een nest van 10 pups en zijn broertjes en zusjes heten: Lasco, Lely, Lester, Levi, Linde, Lion, Lipa, Loki en Lowie.

Het fokgastgezin en later het puppypleeggezin plaatsen regelmatig een bericht op de website van het KNGF zodat sponsoren het leven van hun sponsorpup kunnen volgen. Wilt u de berichten over Lord volgen log dan in op www.sponsoreenpup.nl/inloggen en gebruik de volgende inlogcodes:

- e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- wachtwoord: puplordz

- klik daarna “het dagboek van Lord” aan.

 

U kunt natuurlijk ook zelf een pup sponsoren. Zie voor meer informatie www.sponsoreenpup.nl

Image00002