Nieuws

 

 

PUP COCO

Vereniging Zichtbaar sponsort de opleidingskosten van een geleidehond die bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds) opgeleid wordt tot geleidehond of fokhond voor geleidehonden.

De eerste hond die we sponsorden was de blonde labrador Fons. We hebben de eerste anderhalf van zijn leven gevolgd. Tijdens die periode bleek dat Fons zulke goede eigenschappen had dat het KNGF besloot hem niet als geleidehond op te leiden maar dat hij fokhond werd. Dat betekende dat hij nu een “gewoon” hondenleven leidt en af en toe naar het KNGF gaat om er teefjes te dekken. Daarna sponsorden we de zwarte labrador Lord. Hij verlaat binnenkort zijn puppypleeggezin om aan zijn opleiding tot geleidehond te beginnen. Daarmee komt een eind aan ons sponsorschap.

We gaan echter door met het sponsoren van Coco, een blond labrador-teefje, dat half mei geboren is en sinds begin juli bij een puppypleeggezin woont.

Het puppypleeggezin plaatst regelmatig een bericht op de website van het KNGF zodat we het leven van onze sponsorpup Coco kunnen volgen. Wilt u de berichten over Coco volgen log dan in op www.sponsoreenpup.nl/inloggen en gebruik de volgende inlogcodes:

- e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- wachtwoord: Cocozichtbaar2021

- klik daarna “het dagboek van Coco” aan.

 

U kunt natuurlijk ook zelf een pup sponsoren. Zie voor meer informatie www.sponsoreenpup.nl

 

2021 09 3ebc714c716395e361d6d9a8b014c803 item 3422 fit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logo KNGF